Schrijf een review voor Auto Arp

Meedenken

Rated 5 out of 5
11 april 2022

Het persoonlijke verhaal van Robin op de website viel me op en ben gaan kijken voor een auto en werd goed geholpen door Robin. Als jong bedrijf is een financiering best lastig maar met medewerking en meedenken van Robin is het allemaal gelukt. De auto zaterdag opgehaald en ik heb het volste vertrouwen voor in de toekomst! Een proefrit heb ik niet gedaan omdat je als leek daar toch niets van kan zeggen en op je gevoel moet afgaan. Let wel, ik ben een jong bedrijf maar ben zelf 62 dus al aardig wat autobedrijven gezien.

Met vriendelijke groet,

John Molendijk

Bmw 130i

Rated 5 out of 5
3 april 2022

Świetny kontakt na każdym etapie zakupu samochodu. Profesjonalny, miły, z chęcią odpowiada na wszelkie pytania. 100% satysfakcji z zakupionego auta. Szczególne podziękowania dla Auto Arp który w profesjonalny oraz fachowy sposób wykonuje swoją pracę 🙂 Polecam!

Aniula

BMW m5

Rated 5 out of 5
10 maart 2022

Via autoscout bij Auto Arp terecht gekomen en keurig geholpen door Robin! Betrouwbaar, snelle communicatie en verstand van zaken. Zelfs buiten openingstijden de auto bezichtigen was geen probleem. Alles top geregeld.

Lester

BMW M3

Rated 5 out of 5
27 februari 2022

Diverse malen geweest bij de mannen van auto Arp voor de zoektocht naar de juiste M3. Uiteindelijk zijn zij opzoek gegaan naar een auto die voldeed aan mijn specifieke wensen en hadden deze ook snel gevonden! Tiptop afgeleverd, after sales is ook puik voor elkaar, elke vorm van contact verloopt soepeltjes. En de mannen staan er duidelijk met passie voor de mooie auto’s die zij verkopen. Mag er graag komen, ook al is het gewoon even voor een bakkie en kijken wat voor moois er staat, klein praatje pot en weer trots wegrijden in mijn pareltje geleverd door Auto Arp!

Pim

BMW 125i coupe

Rated 5 out of 5
11 februari 2022

Bij Auto Arp een prachtige BMW 125i coupé aangeschaft. Tijdens het overeenkomen over de prijs werd er eerlijk en oprecht meegedacht.

2 kleine dingetjes met de auto gehad welke netjes opgelost zijn.

Al met al een goede ervaring met Auto Arp.

Daan

BMW 330 TOURING 33 EDITION

Rated 5 out of 5
14 december 2021

goed en betrouwbaar bedrijf bedrijf, we hebben onze youngtimer in september gekocht bij Robin alles wat er afgesproken was bij de aankoop is netjes en kundig verholpen voor aflevering, na enige tijd bleken er nog wat dingetjes aan de auto te zijn deze zijn keurig verholpen bij apk nog wat dingetjes gevonden deze hebben we in overleg met Robin ook nog netjes mogen laten verhelpen bij onze eigen BMW specialist

TOP bedrijf met Zeer goede service

Zeker een aanrader als je een jonge unieke auto zoekt

wij komen hier zeker nog eens terug

Hans van merrienboer

Antwoord van Auto Arp

Dank voor de mooie woorden en we zien u graag terug!

Bardzo polecam . Auto kupione BMW e39 M5

Rated 5 out of 5
1 december 2021

Kupilismy tam BMW e39 M5 auto bardzo zadbane ,kontakt z firma rewelacyjny , wszystko Prefekcyjne .Auto bardzo zadbane. Jak nowe. POLECAM. Sehr Sauber Autos. Wir haben da gekauft ein Traum Auto BMW e39 M5. Alles perfeckt also nur nechste auto da kaufen. Danke

Dawid Duisburg

Super Autos super betreung. Super samochody super pomocna sprzedaz

Rated 5 out of 5
1 december 2021

Wir Haben da ein BMW M5 e39 gekauft. Auto ist wie neu super zustand keine versteckten Fehler nur zum empfelen Danke. Kupilismy tam BMW M5 e39 . Auto jest jak nowe. Bardzo polecam ten komis . Poprostu pomoc idealna doradztwo perfekcyjne. Polecam z serca . Pozdrawiam Dawid

Dawid

Antwoord van Auto Arp

Danke Sehr

Zeldzaam fijn adres

Rated 5 out of 5
27 november 2021

Een goede auto kopen én goed behandeld worden. Dit maak je zeker niet overal mee. Hier wel. Een BMW Z3 3.0 gekocht uit 2007, met slechts 25.000 km op de teller. Robin weet ze wel te ontdekken, de pareltjes. Echter de beste auto’s kunnen vinden is één, maar verkopen is twee. De ware kunst van verkopen is niet iedereen gegeven. Ja, ik ben een vrouw, maar ook vrouwen kunnen een autohart hebben (zoals ik) en ervaring met auto’s en autodealers. Daarin kan ik inmiddels feilloos de mindere van de betere onderscheiden. En de betere erg waarderen. Ik kan verliefd worden op een auto maar bij een aankoop ga ik niet over één nacht ijs. De auto moet kloppen en wat ook meetelt is de manier waarop ik behandeld word in de showroom. Bij Auto Arp verstaat Robin zijn vak. Hij is eerlijk, respectvol in de omgang, altijd bereikbaar en komt alle afspraken na. Pakt het erg goed en leuk aan. Hij slaagde erin de auto, ondanks de korte termijn, toch spik en span op mijn verjaardag af te leveren. Kreeg zelfs vantevoren nog een felicitatie en een filmpje op de app, van hoe mooi de auto al op mij stond te wachten. Je kunt en mag overal (rond)kijken, alles vragen. Dit geeft je als klant een goed gevoel. Ben met een big smile achter het stuur van mijn blitse aanwinst naar huis gereden. Robin, dikke chapeau en merci!

Marga Vogels

Antwoord van Auto Arp

Dank voor de mooie woorden en hopelijk weer tot de volgende!

Kan niet beter!

Rated 5 out of 5
11 november 2021

In maart 2020 kochten wij onze BMW 118d bij Robin. Een kloppende auto met een lage kilometerstand en voorzien van alle luxe. De auto bevalt super, al vanaf het begin. De koop ging eenvoudig en snel en alle afspraken werden nagekomen. De auto is keurig afgeleverd en we hebben nog geen rare dingen aan de BMW gehad. Kortom, voor een betrouwbare en unieke auto ben je hier op het juiste adres👍🏻 Voor onze volgende auto brengen we zeker een bezoek aan Auto Arp.

Roeland & Manouk