Schrijf een review voor Auto Arp

Weer top service!

Rated 5 out of 5
15 september 2021

Na aankoop 2,5 jaar geleden van een youngtimer bij Robin (met volle tevredenheid),
En waar goede service is kom je terug op naar Robin via de telefoon werkelijk waar top communicatie ‘s ochtends, s’ middags of s’avonds altijd reactie.
En wederom weer een pareltje van auto geïmporteerd.
Robin bedankt weer!

Avatar for Sandor
Sandor

BMW X5 4.8IS

Rated 5 out of 5
13 september 2021

Na veelvoudig te hebben gezocht naar de juiste x5, kwamen wij uit bij Robin zijn bedrijf. Mooie auto’s en heldere praat. Robin is een aangename gast om een auto van te kopen. De aflever beurt is door Robin netjes verricht en ik kan na de fijne ervaring met Auto Arp iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen bij zijn bedrijf.

Avatar for Niels Wayers
Niels Wayers

Aankoop audi S4

Rated 5 out of 5
12 september 2021

Robin verkoopt niet alleen auto maar zorgt ervoor dat als je later nog wat hebt dit ook opgelost wordt. Aankoop bij autoarp is echt een aanrader.

Avatar for Elvin
Elvin

BMW X3 3.0I

Rated 5 out of 5
7 september 2021

De communicatieve kwaliteiten van Robin zijn in eerdere reviews al uitgebreid aan de orde gekomen. Van mijn kant kan ik die alleen maar bevestigen. Wat mij betreft werd er al een prima start gemaakt door de youngtimer BMW X3 die Auto Arp te koop had staan feitelijk als gereserveerd te beschouwen, toen ik 2 dagen van te voren m’n geplande bezoek aankondigde (om de rit van ca. 2 uur naar Bleiswijk niet voor niets te hoeven maken).
Na een uitgebreide proefrit werd de koop gesloten, met wat afspraken over punten die nog moesten worden aangepakt aan de uit Zwitserland geïmporteerde X3. De communicatie mag dan inderdaad goed zijn, minstens net zo belangrijk is de constatering dat afspraken ook “gewoon” worden nagekomen. Kortom, men doet wat men zegt. Auto Arp staat dus voor Youngtimers met ouderwetse service.

Avatar for Ton de Fouw
Ton de Fouw

BMW M3 E30 Europameister

Rated 5 out of 5
6 september 2021

Ich bin im Internet auf Auto Arp über mobile.de aufmerksam geworden, da bei Auto Arp immer mal wieder interessante BMW Youngtimerfahrzeuge angeboten werden. Ich suchte schon sehr lange nach einem ordentlichen BMW M3 E30, das Angebot an guten Fahrzeugen ist mehr als dünn und bisher haben sich leider auch vermeintlich gute Autos als Blender entpuppt.
Bereits meine erste Anfrage zu dem Auto per Mail wurde sehr zügig, kompetent und freundlich von Robin beantwortet. Bei einer Mail ist es nicht geblieben, es wurde eine deutlich zweistellige Anzahl an Emails hin und her geschrieben und alle meine im weiteren Verlauf auftretenden Fragen wurden geduldig, schnell und ausführlich beantwortet. Viele Detailbilder wurden mir ebenfalls auf Wunsch zugesendet und das Auto wurde quasi virtuell durchleuchtet und von Robin ehrlich beschrieben.
Auf Grund der großen Distanz zwischen meinem Wohnort und Auto Arp war klar, ich kann mir den Wagen vor Ort nicht ansehen. Ich hatte aber das entsprechende Vertrauen und kaufte dann das Auto sozusagen “blind” ohne Besichtigung. Das Auto wurde mir dann zum vereinbarten Zeitpunkt zugestellt und alle im Voraus gemachten Angaben zum Fahrzeug, zur Historie und zu den Dokumenten haben der Wahrheit entsprochen. Das Auto war bzw. ist für mich schlicht perfekt!!!!
Ich kann Auto Arp zu 100% weiterempfehlen und ich würde hier immer wieder – auch blind – ein Auto kaufen. Meine Bestellung für einen BMW M5 E34 und einen BMW M3 E36 habe ich schon abgegeben 😉 Ich wünsche Auto Arp für die Zukunft alles Gute und ich bin super happy, das ich mit den beiden Jungs so einen entspannten und fairen Deal abwickeln durfte!!

Avatar for Dr. Frank Hofmann
Dr. Frank Hofmann

Glascoating Audi SQ5

Rated 5 out of 5
2 september 2021

Vandaag mijn Audi SQ5 opgehaald na behandeling met glas coating. Het is werkelijk super gedaan !!! Hij glimt…niet normaal.
De motorruimte schoongemaakt, interieur gereinigd. Het was al een plaatje zo n SQ5 nu helemaal.
Thanks Auto Arp!

Avatar for Ruud
Ruud

Ontspannen kopen van een BMW E46 cabrio

Rated 5 out of 5
14 augustus 2021

Bijna toevallig zag ik in de loop van mei 2021 een BMW E46 cabrio te koop staan bij Auto Arp, die ik als bedrijf in Specials & Youngtimers, vooral in BMW, nog niet kende. Ook kende ik Robin Arp niet. Beide heb ik gedurende een weloverwogen en vooral prettig en ontspannen aankoopproces leren kennen. Het aankopen van een voiture is altijd wat spannend als dat niet je métier is, en dan is een open, goed afgestemd contact waarin verkoper doet wat hij zegt en de gevraagde informatie geeft, heel belangrijk. Robin gunt je de tijd, dringt zich niet op maar is tegelijkertijd responsief. Dat geeft vertrouwen, en dat vertrouwen is nergens beschaamd, integendeel. Ik kijk er met een goed gevoel op terug, en vooral: ik ben in het bezit van een plaatje van een cabrio in de door mij gewenste kleurencombinatie. Dat heet geloof ik ook Freude am Fahren. Top, Robin!

Avatar for Bert van Rossum
Bert van Rossum

BMW E60 M5 "25th Anniversary"

Rated 5 out of 5
11 augustus 2021

Auf Auto Arp bin ich eher zufällig übers Internet gestoßen auf der Suche nach einem BMW E60 M5 in Sammlerzustand .
Zu Robin Arp bestand von Anfang ein sehr guter, offener Kontakt. Er war immer erreichbar, egal ob per WhatsApp oder telefonisch, und hat meine Fragen und Anliegen nicht nur sehr freundlich, sondern auch sehr zügig beantwortet.
Ich habe Robin über den gesamten Kaufprozess als ehrlichen und kompetenten Geschäftsmann kennengelernt, der mir die nötige Zeit gegeben hat, mich bewußt für den Kauf dieses besonderen Fahrzeugs zu entscheiden.
Besonders gut hat mir gefallen, dass Robin unfanngreiche Unterlagen, umfassendes Bild-.und Videomaterial und alle Nachweise geliefert hat, die ich erbeten hatte. Dazu gab es noch eine Einschätzung des Fahrzeugs durch seinen lokalen BMW-Händler zu gezielten Fragepunkten.
Aufgrund der Entfernung zwischen meinem Wohnort und dem Firmensitz von Auto Arp und der Pandemielage war ich nie persönlich vor Ort. Der ganze Kauf des Fahrzeugs hat aber über die Distanz mit der Vielzahl an bereitestellten Infos mit einem sehr guten Gefühl für mich funktioniert.
So bin ich nun dank Robin Arp im Besitz dieses einzigartigen Fahrzeugs und würde jederzeit wieder bei ihm kaufen. Ich kann ihn aufgrund meiner Erfahrung uneingeschränkt weiterempfehlen!

Avatar for Uwe Herold
Uwe Herold

BMW X3 3.0i

Rated 5 out of 5
7 juli 2021

Altijd spannend als je je eerste Youngtimer koopt, en wat fijn is het dan als je goed en eerlijk wordt geassisteerd. Na een relatieve korte zoektocht stond bij Auto Arp de perfecte Youngtimmer voor mij, de BMW X3, vol met opties. Deze auto wilde ik helemaal laten ombouwen naar het huidige tijdperk en ik was verbaast over de mogelijkheden en expertise van deze heren (en showroom!). Nu heb ik een oude auto die perfect rijd, perfect uit ziet, perfect geluid heeft (8 speakers + subwoofer!!!) en volledige opties heeft. Heren bedankt en tot over 5 jaar ! (als deze BMW afgeschreven is ;-P )

Avatar for Tim Hinfelaar
Tim Hinfelaar

Opel Speedster

Rated 5 out of 5
7 juli 2021

Via een kennis van mij kwam ik hier terecht. Nadat Robin een hele serie prachtige foto’s gemaakt had van mijn auto die ik graag wilde verkopen is het resultaat dat ik hem voor een goede prijs ben kwijt geraakt. Als je een bijzondere auto te koop hebt is het een aanrader om via dit bedrijf zaken te doen. Heel fijn dank voor alles!

Avatar for Henk Knevelbaard
Henk Knevelbaard