Schrijf een review voor Auto Arp

Zeldzaam fijn adres

Rated 5 out of 5
27 november 2021

Een goede auto kopen én goed behandeld worden. Dit maak je zeker niet overal mee. Hier wel. Een BMW Z3 3.0 gekocht uit 2007, met slechts 25.000 km op de teller. Robin weet ze wel te ontdekken, de pareltjes. Echter de beste auto’s kunnen vinden is één, maar verkopen is twee. De ware kunst van verkopen is niet iedereen gegeven. Ja, ik ben een vrouw, maar ook vrouwen kunnen een autohart hebben (zoals ik) en ervaring met auto’s en autodealers. Daarin kan ik inmiddels feilloos de mindere van de betere onderscheiden. En de betere erg waarderen. Ik kan verliefd worden op een auto maar bij een aankoop ga ik niet over één nacht ijs. De auto moet kloppen en wat ook meetelt is de manier waarop ik behandeld word in de showroom. Bij Auto Arp verstaat Robin zijn vak. Hij is eerlijk, respectvol in de omgang, altijd bereikbaar en komt alle afspraken na. Pakt het erg goed en leuk aan. Hij slaagde erin de auto, ondanks de korte termijn, toch spik en span op mijn verjaardag af te leveren. Kreeg zelfs vantevoren nog een felicitatie en een filmpje op de app, van hoe mooi de auto al op mij stond te wachten. Je kunt en mag overal (rond)kijken, alles vragen. Dit geeft je als klant een goed gevoel. Ben met een big smile achter het stuur van mijn blitse aanwinst naar huis gereden. Robin, dikke chapeau en merci!

Avatar for Marga Vogels
Marga Vogels

Antwoord van Auto Arp

Dank voor de mooie woorden en hopelijk weer tot de volgende!

Kan niet beter!

Rated 5 out of 5
11 november 2021

In maart 2020 kochten wij onze BMW 118d bij Robin. Een kloppende auto met een lage kilometerstand en voorzien van alle luxe. De auto bevalt super, al vanaf het begin. De koop ging eenvoudig en snel en alle afspraken werden nagekomen. De auto is keurig afgeleverd en we hebben nog geen rare dingen aan de BMW gehad. Kortom, voor een betrouwbare en unieke auto ben je hier op het juiste adres👍🏻 Voor onze volgende auto brengen we zeker een bezoek aan Auto Arp.

Avatar for Roeland & Manouk
Roeland & Manouk

Mercedes ML500

Rated 5 out of 5
14 oktober 2021

Twee jaar lang heb ik gezocht naar een goede ML. Via autoscout kwam ik terecht bij Robin Arp, wiens bedrijf ik niet kende. De specificaties en looks waren te mooi om waar te zijn, dus bij de proefrit direct een aankoopkeuring laten uitvoeren. De kennismaking tijdens ons aankoopgesprek was erg prettig en ik waardeer de openheid en vooral het nakomen van de afspraken. De in de aankoopkeuring gevonden aanmerkingen werden door Robin netjes opgelost voor de aflevering van de auto na onze zomervakantie. Ik ben ontzettend blij met de auto en geniet er dagelijks van. Voor bijzondere youngtimers kan ik AutoArp aanraden! Bedankt Robin!

Avatar for Michel
Michel

Weer top service!

Rated 5 out of 5
15 september 2021

Na aankoop 2,5 jaar geleden van een youngtimer bij Robin (met volle tevredenheid),
En waar goede service is kom je terug op naar Robin via de telefoon werkelijk waar top communicatie ‘s ochtends, s’ middags of s’avonds altijd reactie.
En wederom weer een pareltje van auto geïmporteerd.
Robin bedankt weer!

Avatar for Sandor
Sandor

BMW X5 4.8IS

Rated 5 out of 5
13 september 2021

Na veelvoudig te hebben gezocht naar de juiste x5, kwamen wij uit bij Robin zijn bedrijf. Mooie auto’s en heldere praat. Robin is een aangename gast om een auto van te kopen. De aflever beurt is door Robin netjes verricht en ik kan na de fijne ervaring met Auto Arp iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen bij zijn bedrijf.

Avatar for Niels Wayers
Niels Wayers

Aankoop audi S4

Rated 5 out of 5
12 september 2021

Robin verkoopt niet alleen auto maar zorgt ervoor dat als je later nog wat hebt dit ook opgelost wordt. Aankoop bij autoarp is echt een aanrader.

Avatar for Elvin
Elvin

BMW X3 3.0I

Rated 5 out of 5
7 september 2021

De communicatieve kwaliteiten van Robin zijn in eerdere reviews al uitgebreid aan de orde gekomen. Van mijn kant kan ik die alleen maar bevestigen. Wat mij betreft werd er al een prima start gemaakt door de youngtimer BMW X3 die Auto Arp te koop had staan feitelijk als gereserveerd te beschouwen, toen ik 2 dagen van te voren m’n geplande bezoek aankondigde (om de rit van ca. 2 uur naar Bleiswijk niet voor niets te hoeven maken).
Na een uitgebreide proefrit werd de koop gesloten, met wat afspraken over punten die nog moesten worden aangepakt aan de uit Zwitserland geïmporteerde X3. De communicatie mag dan inderdaad goed zijn, minstens net zo belangrijk is de constatering dat afspraken ook “gewoon” worden nagekomen. Kortom, men doet wat men zegt. Auto Arp staat dus voor Youngtimers met ouderwetse service.

Avatar for Ton de Fouw
Ton de Fouw

BMW M3 E30 Europameister

Rated 5 out of 5
6 september 2021

Ich bin im Internet auf Auto Arp über mobile.de aufmerksam geworden, da bei Auto Arp immer mal wieder interessante BMW Youngtimerfahrzeuge angeboten werden. Ich suchte schon sehr lange nach einem ordentlichen BMW M3 E30, das Angebot an guten Fahrzeugen ist mehr als dünn und bisher haben sich leider auch vermeintlich gute Autos als Blender entpuppt.
Bereits meine erste Anfrage zu dem Auto per Mail wurde sehr zügig, kompetent und freundlich von Robin beantwortet. Bei einer Mail ist es nicht geblieben, es wurde eine deutlich zweistellige Anzahl an Emails hin und her geschrieben und alle meine im weiteren Verlauf auftretenden Fragen wurden geduldig, schnell und ausführlich beantwortet. Viele Detailbilder wurden mir ebenfalls auf Wunsch zugesendet und das Auto wurde quasi virtuell durchleuchtet und von Robin ehrlich beschrieben.
Auf Grund der großen Distanz zwischen meinem Wohnort und Auto Arp war klar, ich kann mir den Wagen vor Ort nicht ansehen. Ich hatte aber das entsprechende Vertrauen und kaufte dann das Auto sozusagen “blind” ohne Besichtigung. Das Auto wurde mir dann zum vereinbarten Zeitpunkt zugestellt und alle im Voraus gemachten Angaben zum Fahrzeug, zur Historie und zu den Dokumenten haben der Wahrheit entsprochen. Das Auto war bzw. ist für mich schlicht perfekt!!!!
Ich kann Auto Arp zu 100% weiterempfehlen und ich würde hier immer wieder – auch blind – ein Auto kaufen. Meine Bestellung für einen BMW M5 E34 und einen BMW M3 E36 habe ich schon abgegeben 😉 Ich wünsche Auto Arp für die Zukunft alles Gute und ich bin super happy, das ich mit den beiden Jungs so einen entspannten und fairen Deal abwickeln durfte!!

Avatar for Dr. Frank Hofmann
Dr. Frank Hofmann

Glascoating Audi SQ5

Rated 5 out of 5
2 september 2021

Vandaag mijn Audi SQ5 opgehaald na behandeling met glas coating. Het is werkelijk super gedaan !!! Hij glimt…niet normaal.
De motorruimte schoongemaakt, interieur gereinigd. Het was al een plaatje zo n SQ5 nu helemaal.
Thanks Auto Arp!

Avatar for Ruud
Ruud

Ontspannen kopen van een BMW E46 cabrio

Rated 5 out of 5
14 augustus 2021

Bijna toevallig zag ik in de loop van mei 2021 een BMW E46 cabrio te koop staan bij Auto Arp, die ik als bedrijf in Specials & Youngtimers, vooral in BMW, nog niet kende. Ook kende ik Robin Arp niet. Beide heb ik gedurende een weloverwogen en vooral prettig en ontspannen aankoopproces leren kennen. Het aankopen van een voiture is altijd wat spannend als dat niet je métier is, en dan is een open, goed afgestemd contact waarin verkoper doet wat hij zegt en de gevraagde informatie geeft, heel belangrijk. Robin gunt je de tijd, dringt zich niet op maar is tegelijkertijd responsief. Dat geeft vertrouwen, en dat vertrouwen is nergens beschaamd, integendeel. Ik kijk er met een goed gevoel op terug, en vooral: ik ben in het bezit van een plaatje van een cabrio in de door mij gewenste kleurencombinatie. Dat heet geloof ik ook Freude am Fahren. Top, Robin!

Avatar for Bert van Rossum
Bert van Rossum