Schrijf een review voor Auto Arp

E46 320 M-pakket

Rated 5 out of 5
4 februari 2018

Geachte lezer, Ik ben zeer te spreken over Auto Arp youngtimers en specials Per toeval ben ik met Auto Arp in aanraking gekomen via marktplaats. Dit bedrijf had een hele mooie BMW 320i E46 sedan met een M-pakket staan. Deze sloot helemaal aan bij mijn wensen. Helaas was ik te laat, want deze mooie BMW was al verkocht. Door de Toegankelijkheid van Robin (eigenaar van Auto Arp) zijn wij met elkaar in gesprek gebleven. Ik heb hem mijn wensen verteld, daarop is er gezegd dat hij eens rond zou kijken. Binnen 48 uur kreeg ik een bericht terug dat hij een mooie BMW had gevonden waar ik mogelijk interesse in zou kunnen hebben. En Robin had gelijk, hij heeft letterlijk mijn droom auto gevonden. Het ging hier om een Estoril Bleu gekleurde BMW 320i sedan met een M-pakket. Ik had nooit durven dromen dat ik zo’n auto zou vinden. En nu komt het mooiste, de auto stond in Duitsland. Ik heb nog nooit van mijn leven een auto uit het buitenland gehaald. Robin nam dit op eigen initiatief uit mijn handen. Na dat hij een zeer acceptabele aanbetaling vroeg, is Robin persoonlijk naar Duitsland afgereisd om de auto te bekijken en te beoordelen. Door zijn ervaring en specialisme in deze auto’s vertrouwde ik hem op zijn oordeel. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Want wat heeft Robin een gelijk gehad. Ik heb nu een prachtige e-46 waar ik zelf al jaren lang naar opzoek ben geweest. Volledig gedocumenteerd en perfect onderhouden. Zelfs het door de fabriek geleverde gereedschapsset zit compleet en origineel bij. Al met al niks meer dan lof voor deze organisatie. Hij is eerlijk in de prijs, denkt met je mee, en het belangrijkste hij staat voor zijn eigen kwaliteit standaard. Robin van Arp. Dank je wel voor je snelle goede service. Menig auto bedrijf kan hier van leren

Avatar for Joeri Van Halteren
Joeri Van Halteren

BMW E39 530D M-pakket

Rated 5 out of 5
23 januari 2018

Na een lange tijd op zoek geweest naar e39 530 diesel via marktplaats terecht gekomen bij Arp. Eerste contact was meteen super en de auto was echt top. Gelijk verkocht en de hele afhandeling daarna was top. Robin is een liefhebber met veel verstand van zaken. In de toekomst kom ik zeker terug!

Avatar for Andy Bouwman
Andy Bouwman

BMW X6 2013

Rated 5 out of 5
21 december 2017

Ik kan niet anders dan hier stellen, dat vanaf ons eerste telefoontje tot aan het moment waarop Robin de auto in Maastricht – ik was verhinderd – afleverde de samenwerking – zo ziet Robin het – fantastisch verliep! Gevraagd maar ook – een verademing – ongevraagd kwam Robin met voorstellen, adviezen en tips! Een ding is zeker, ook mijn volgende auto regel ik via Robin! Maat, nogmaals hartelijk dank! Marcel Kruse

Avatar for Marcel Kruse
Marcel Kruse

BMW 1 serie & BMW X5

Rated 5 out of 5
6 december 2017

Ik heb nu 2 aankopen gedaan bij Robin en ik kan niet anders zeggen dat hij alles perfect regelt. Robin is een super aardige kerel en hij voelt goed aan wat je wilt en zorgt uiteindelijk voor de beste auto. Ik kan Auto Arp dan ook echt aan iedereen aanbevelen!

Avatar for P. Stehmann
P. Stehmann

BMW E46 M3 cabrio

Rated 5 out of 5
6 december 2017

Ik was al een tijdje op zoek naar een M3 (E46). Via mobile.de bij Robin terecht gekomen aangezien hij een hele mooi uit 2002 met 26.000 km op de teller had staan. Ik was een beetje sceptisch, want ik kon me niet voorstellen dat iemand zo weinig kilometers met een M3 op de teller had gezet. De auto was echt super strak, keurig met (sluitend) onderhoudsboekje en facturen en na een proefrit was ik overtuigd. De auto moest nog wel even op kenteken worden gezet. Tijdens het hele proces kreeg je continue updates en zelf een klein putje in het achter scherm, dat ik over het hoofd had gezien, was er nog even uitgehaald. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit van de auto’s die Robin heeft staan, maar vooral van de service en de kennis die hij heeft. Een autoliefhebber puur sang.

Avatar for R. Slootweg
R. Slootweg

BMW E39 M5 Avus Blau

Rated 5 out of 5
9 oktober 2017

Wir haben schnell einen Termin besprochen und Robin war pünktlich da und hatte das Auto schon bereit gestellt. Nach ausgiebiger Probefahrt und Begutachtung an der Hebebühne wusste ich das Robin mir nicht zu viel vom Wagen versprochen hatte. Nachdem ich den Wagen gekauft hatte, hat Robin mir den Wagen nach Deutschland gefahren und mir direkt bis vor die Haustüre gestellt. Vielen dank nochmal für den netten Kontakt und die problemlose Zusammenarbeit

Avatar for Linus
Linus

BMW 530XD individual 2011

Rated 5 out of 5
25 september 2017

Auto’s zijn emotie en de zoektocht naar een auto levert veel plezier en positieve spanning. Robin heeft mij enorm geholpen om me te ontzorgen in de zoektocht naar een nieuwe bolide. Na jaren via mijn werkgever lease auto’s te hebben gereden, ben ik op zoek gegaan naar een auto die ik de komende jaren zowel zakelijk als privé kan rijden. Die zoektocht start natuurlijk via het internet en al snel viel mijn oog op een BMW 530XD f11 met ongeveer 70.000 km uit 2011. Maar hoe dan verder…. Robin heeft me vervolgens heel goed geholpen in de afhandeling van de transactie. Misschien we veel belangrijker is het feit dat Robin me echt heeft ontzorgd door contact te zoeken met de aanbieder en de auto te onderwerpen aan grondig onderzoek met betrekking tot de authenticiteit en kwaliteit. De snelheid, heldere communicatie en interactiviteit met een sterk persoonlijke stempel hebben mij heel veel plezier gegeven in deze aankoop via Auto Arp.

Avatar for Arjen Vriens
Arjen Vriens

BMW 325D 2011

Rated 5 out of 5
23 september 2017

Via mijn vriendin kwam ik bij Robin terecht om mij te helpen een auto te importeren uit Duitsland. Gezien ik zelf geen verstand heb van de procedure heb ik alles uit handen gegeven en heeft Robin alles perfect in orde gemaakt. Gisteren de auto opgehaald en ik ben er ontzettend blij mee. Nogmaals dank! Ik kan iedereen Auto Arp aanbevelen.

Avatar for Paul
Paul

BMW E39 530i 67.000km

Rated 5 out of 5
23 september 2017

De e39 5-serie van BMW is wat mij betreft de mooiste 5 ooit gebouwd, mijn vader had er één splinternieuw in “98 gekocht en je raad het al het BMW-Virus had zich al snel verspreid sinds mijn jeugd, zo vader zo zoon, na onderhand verschillende Bmw’s gehad en gereden te hebben toch altijd e39 gek gebleven en dan vooral de 3 liter 6 in lijn, prachtig gewoon, maar wij leven niet meer in 1998 en ook niet in 2002 maar ik heb er gisteren 1 van Robin Arp gekocht die lijkt alsof die net uit de fabriek van de band is komen rollen en is dan van het jaar 2002 echt geweldig hoe perfect de auto’s bij Arp erbij staan het is niet normaal, en de service is gewoon in één woord Super te noemen !! Ik ga zekers nog in de vroege toekomst verder Bmw shoppen en dan bel ik als eerste Robin Arp ! Goede zaken toegewenst vriend !! Groeten, Steven.

Avatar for Steven
Steven

Op zoek naar een BMW ///M

Rated 5 out of 5
31 augustus 2017

Tijdens de zoektocht naar een goede ///M (3 of 5) voor een vriend op Auto Arp z’n E39 M5 gestuit. Het contact met Robin was snel gelegd, en een afspraak zo gemaakt. Robin is een enorme liefhebber en zo mogelijk nog grotere enthousiasteling: de bevlogenheid en het plezier zijn niet te missen. Chapeau! Uiteindelijk besloten om mijn M3 door Robin cosmetisch aan te laten pakken. Robin heeft de auto een zeer grondige detailbeurt (wassen, polijsten, glascoating) gegeven en de voorstoelen vernieuwd. Sterker nog, de voorstoelen zijn misschien nog wel beter dan nieuw: de stoelen zijn opgevuld en het leer is weer mooi gemaakt; het resultaat is ongelooflijk! Niet alleen de buitenkant is nu om door een ringetje te halen, ook de binnenkant. Simpelweg topwerk geleverd. Grote complimenten voor Robin in deze: goed in de communicatie, goed afspraken mee te maken en levert kwaliteit. Keep it up!

Avatar for Robert
Robert